hvor meget ved du om grundlæggende fitnessviden?

Hver dag siger vi, at vi gerne vil træne, men hvor meget ved du om grundlæggende fitnessviden?

1. Princippet om muskelvækst:

Faktisk vokser musklerne ikke i løbet af træningen, men på grund af intens træning, som river muskelfibrene i stykker.På dette tidspunkt skal du supplere kroppens protein i kosten, så når du sover om natten, vil musklerne vokse i reparationsprocessen.Dette er princippet om muskelvækst.Men hvis træningsintensiteten er for høj, og du ikke er opmærksom på hvile, vil det bremse din muskeleffektivitet og være tilbøjelig til at blive skadet.

 

Derfor kan ordentlig motion + godt protein + tilstrækkelig hvile få muskler til at vokse hurtigere.Har du travlt, kan du ikke spise varm tofu.Mange mennesker efterlader ikke nok hviletid til musklerne, så det vil naturligt bremse muskelvæksten.

2. Gruppeaerobic: de fleste mennesker og atleter i verden gør det i grupper.Generelt er der 4 grupper for hver handling, nemlig 8-12.

I henhold til træningsintensiteten og effekten af ​​planen varierer hviletiden fra 30 sekunder til 3 minutter.

 

Hvorfor træner så mange mennesker i grupper?

Faktisk er der mange videnskabelige eksperimenter og eksempler, der viser, at gennem gruppetræning kan musklerne få mere stimulation til at fremskynde muskelvæksten væsentligt og mere effektivt, og når antallet af gange er 4 grupper, når muskelstimuleringen toppen og vokser bedre. .

 

Men gruppetræning skal også være opmærksom på et problem, det vil sige at planlægge din egen træningsvolumen, er det bedst at nå den udmattede tilstand efter hver gruppe af handlinger, for at skabe mere muskelstimulering.

Måske er nogle mennesker ikke helt klar over udmattelse, men faktisk er det meget enkelt.Du planlægger at udføre 11 af disse handlinger, men du opdager, at 11 af dem slet ikke kan afsluttes.Så er du i en tilstand af udmattelse, men du skal lægge de psykologiske faktorer til side.Nogle mennesker foreslår jo altid sig selv, at jeg ikke kan afslutte det ~ jeg kan ikke gøre det færdig!

 

Jeg spekulerer på, hvor meget ved du om disse to grundlæggende videnspunkter om fitness?Fitness er en videnskabelig sport.Hvis du træner hårdt, kan der ske uventede ting.Så du skal vide mere om denne grundlæggende viden.


Posttid: maj 09-2020