He aha nā pōmaikaʻi o ka hoʻomaʻamaʻa yoga

He aha nā pōmaikaʻi o ka hoʻomaʻamaʻa yoga, e ʻoluʻolu e ʻike ma lalo nei.

01 hoʻonui i ka hana cardiopulmonary

 

ʻOi aku ka nāwaliwali o ka hana cardiopulmonary i ka poʻe nele i ka hoʻoikaika kino.Inā pinepine ʻoe i ka yoga, hoʻomaʻamaʻa, e hoʻomaikaʻi maoli ka hana o ka naʻau, e hoʻolōʻihi a ikaika ka naʻau.

 

 

02

Wehe meridiana

 

Ua maʻa ka poʻe o kēia wā i ka noho lōʻihi, e pōʻino nui ai ke kino.Me ka ike ole, e oolea ke kino.Hiki i ka hoʻomaʻamaʻa yoga ke kōkua i ke kau ʻana i nā meridian, kōkua i ka wehe ʻana i ke kino a hoʻomaha i ka paʻakikī.

 

 

03

Holoi i ke aʻa

 

Inā paʻa nā meridian, ʻoʻoleʻa maoli ke kino a hopohopo ke kanaka holoʻokoʻa.Hiki i ka hana yoga i kēlā me kēia lā ke hoʻomaha i ke kino holoʻokoʻa a huki i nā veins.

 

 

04

Hoʻonui i ka ikaika o ka ʻiʻo

 

Ke piha ka wahine ma ke 30 makahiki, e wikiwiki ana ka nui o ka nalo ʻana o ka ʻiʻo, a e lilo nā ʻiʻo i ka ʻoʻoleʻa a inelastic.Inā makemake ʻoe e hoʻopaʻa paʻa i kou mau ʻiʻo a ʻaʻole ʻoluʻolu, pono ʻoe e hoʻoikaika hou.Hiki i ka yoga ke kōkua i ka hoʻoikaika ʻana i nā ʻiʻo a hoʻonani i nā laina kino.

 

 

05

hooikaika i ke kaa ana o ke koko

 

Ma o yoga, hiki iā mākou ke hoʻoikaika i ke kahe koko o ke kino holoʻokoʻa, hoʻomaikaʻi i ke kahe koko a me ka metabolism, hoʻemi a pale aku paha i ka Qi a me ke koko, a hoʻomaikaʻi i ke kino.

 

 

06

E hoemi i elima ma'i visceral

 

Hiki i ka hoʻomaʻamaʻa yoga ke lomilomi i nā ʻōpū o loko, hoʻopau i nā toxins, hoʻomaikaʻi i nā hana o nā kino o loko, a pale a hoʻēmi i kekahi mau maʻi maʻi.

 

 

07

Hoʻonui i ka hoʻomanaʻo

 

Ke ulu ʻoe, e lohi ana kou hoʻomanaʻo.ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka yoga i kēlā me kēia lā hiki ke hoʻōla i nā cell lolo a kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hoʻomanaʻo.

 

 

08

E hoʻoikaika i ka palekana

 

ʻO ka yoga no ka manawa lōʻihi, e ʻike ʻoe ua hoʻomaikaʻi ka hoʻoikaika kino kino, ua maikaʻi hoʻi ka pale ʻana, ʻaʻole maʻalahi ke hopu i ke anu, a ua mahana ke kino holoʻokoʻa.

 

 

09

E hoʻomaikaʻi i ka papa kuhikuhi leʻaleʻa

 

Hauʻoli nā haʻuki i nā kānaka.Ke hoʻomau nei ʻoe i ka hoʻomaʻamaʻa yoga, e hauʻoli nā endorphins i kou lolo a hoʻemi i kou hopohopo.

 

 

10

E hoʻomaikaʻi i ke kūlana

 

Nui nā poʻe i nā pilikia kino e like me nā poʻohiwi kiʻekiʻe a me nā poʻohiwi haʻahaʻa, hunchback me ka umauma, nā wāwae X / O-shaped, etc. Hiki i ka yoga ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā pilikia kino a mālama i ke kino nani.

 

 

11

E hoʻoikaika iā ʻoe

 

Hiki i ka hoʻomaʻamaʻa yoga kūpono ke hōʻoluʻolu i ka luhi o ka lolo, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hana, a hoʻomaʻamaʻa i nā hana noʻonoʻo lolo, maʻalahi a ikaika.

 

 

12

E hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hiamoe

 

Noho wikiwiki ka poʻe hou a hana ma lalo o ke koʻikoʻi nui.Nui nā poʻe i pilikia i ka maikaʻi o ka hiamoe.Hiki i ka yoga ke kōkua i ka hoʻomaha ʻana i nā ʻiʻo o ke kino holoʻokoʻa, hoʻomaha i ke kino a me ka noʻonoʻo, hoʻomaikaʻi i ka insomnia, a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hiamoe.

 

 

ʻO nā pōmaikaʻi o ka yoga ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopau iā ia i ʻekolu huaʻōlelo.ʻO ka mea nui, ʻo ia ka hoʻomaka ʻana e hoʻomaʻamaʻa a paʻa iā ia, i hiki iā ʻoe ke ʻike i nā pono o ka yoga!


Ka manawa hoʻouna: Mei-21-2020