Arabella o lo'o i ai se gaioiga anoa o le fausiaina o 'au

I le aso 22 o Setema, na auai ai le au a Arabella i se galuega faufale anoa.Matou te matua talisapaia le matou kamupani faʻatulagaina lenei gaioiga.

I le taeao 8am, matou te o uma i le pasi .E tusa ma le 40 minute e taunuu vave ai i le nofoaga, i le lotolotoi o pesepesega ma talie a le au soa.

mmexport1569292200237

Na o ifo tagata uma ma tutu i le laina.Na fai mai le faiaoga matou te tutu i luga ma lipoti.

DSC_0001

I le vaega muamua, na matou faia ai se ta'aloga fa'amafanafana aisa.O le igoa o le taaloga o le Squirrel and Uncle.Sa tatau ona mulimuli le au taaalo i faatonuga a le faiaoga ma e toaono i latou na aveesea.Na latou o mai i luga o le tulaga e faia ni faaaliga malie, ma sa matou talie faatasi uma.

DSC_0005

Ona vaevaeina lea e le faiaoga i 'au e fa.I totonu o le 15 minute, e tatau i au taʻitasi ona filifili lana kapeteni, igoa, anavatau, pese a le 'au ma le faʻatulagaina.Na fa'amae'aina e tagata uma le galuega i le vave e mafai ai.

DSC_0020 DSC_0031 DSC_0023

DSC_0028

O le vaega lona tolu o le taaloga e taʻua o le Vaa o Noa. E toʻasefulu tagata e tutū i luma o le vaa, ma i se taimi puupuu lava, e manumalo ai le ʻau e tū i tua o le ʻie.I le faagasologa, e le mafai e tagata uma o le 'au ona pa'i i le eleele i fafo atu o le ie, e le mafai foi ona latou tauaveina pe uu uma.

DSC_0033 DSC_0035 DSC_0038

E leʻi umi ae oo i le aoauli, ma sa matou faia se taumafataga vave ma se itula mālōlō.

IMG_20190922_123054

Ina ua uma le malologa o le aoauli, sa fai mai le faiaoga matou te tutu i le laina.O tagata a'o le'i alu ma pe a uma fo'i le nofoaga e fa'afefeteina e le tasi le isi ina ia fa'alototele le tasi i le isi.

DSC_0055

Ona amata loa lea o le vaega lona fa, o le igoa o le ta'aloga o le tu'i le pa'u.E ta'i 15 minute o fa'ata'ita'iga a 'au ta'itasi.E fa'asa'o e tagata o le 'au le laina pa'u, ona nafa lea o le tagata e to'atasi i le ogatotonu e fa'amatu'u le polo.O le tulia e le pa'u, o le polo e fiti i luga ma lalo, ma o le 'au e tele naua e manumalo.

Va'ai youtube so'oga:

Ta'alo Arabella i le ta'aloga ta'aloga mo le galulue fa'atasi

DSC_0072

DSC_0073

O le vaega lona lima e tutusa ma le vaega lona fa.Ua vaevaeina le 'au atoa i 'au e lua.Muamua, e ave e le tasi 'au le vaita'ele e fa'afefeteina e taofi ai le polo o le yoga e fiti i luga ma lalo i le isi itu, ona toe savali lea o le isi au i le auala lava e tasi.E malo le vaega sili ona vave.

DSC_0102 DSC_0103

O le vaega lona ono o le faʻalavelave valea.E tofia au ta'itasi se tagata taalo e fai se polo fa'afefete ma ta le ta'aloga.Afai e pa'u i lalo pe lavea i le tapulaa, o le a aveesea.Afai e fa'aumatia i latou i ta'amilosaga ta'itasi, o le a suitulaga i latou e suitulaga i le isi ta'amilosaga.E malo le tagata taalo mulimuli e nofo i le malae.Fete'ena'iga tauvaga ma le fiafia fa'avalevalea.

Va'ai youtube so'oga:

O Arabella o lo'o i ai le ta'aloga fa'avalevalea

DSC_0088 DSC_0093

Mulimuli ane, sa matou taaalo i se taaloga tele a le au.Sa tutu tagata uma i se lio ma toso malosi se maea.Ona laa lea e se tamaloa e toeitiiti atoa le 200 kilokalama le maea ma savali solo.Vaai faalemafaufau pe ana le mafai ona matou amoina na o ia, ae ina ua matou faatasi uma, sa matua faigofie lava ona sii i luga.Ia tatou maua se malamalama loloto i le malosi o le 'au.Na sau i fafo le matou pule ma otooto le mea na tupu.

Va'ai youtube so'oga:

O le 'au a Arabella o se 'au tu'ufa'atasi malosi

DSC_0115 DSC_0117

DSC_0127

Mulimuli ane, o le taimi o ata o vaega.Sa fiafia tagata uma ma iloa le taua o le lotogatasi.Ou te talitonu o le a sosoo ai o le a tatou galulue malosi ma sili atu le lotogatasi e tuʻuina atu auaunaga sili atu i a tatou tagata faʻatau.

DSC_0133 DSC_0136


Taimi meli: Sep-24-2019