Få en nærmere titt på Arabella - En spesiell tur i historien vår

Sspesiell Barnas dag skjedde i Arabella Clothing.Og dette er Rachel, den yngre e-handelsmarkedsføringsspesialisten her som deler med deg, siden jeg er en av dem. :)
Vi arrangerer omvisning til egen fabrikk for vårt nye salgsteam i juni.1 st, hvis medlemmer i utgangspunktet er ferskinger i vår bedrift.Bella, vår forretningsleder, føler at det er nødvendig for alle nye kollegaer å lære hvordan vi løper og jobber hardt med alle klærne for kundene våre.
Tidlig om morgenen nådde vi fabrikken, hvor virksomheten vår startet.Og fikk de beste hilsener fra våre seniormedarbeidere selv om de var opptatt hele tiden.Imidlertid nektet de neppe å dele alt om verkene sine.Emily, en av våre toppsalgssjefer, ble med på turen vår og guidet oss med en grunnleggende omvisning i hele fabrikken, slik som vårt personell Xiaohong.

omvisning i Arabella Clothing

En kort omvisning i fabrikken vår

Ther er ca 2 etasjer totalt, på toppen for oss forretningskontor, prøverom, FoU-avdeling, laboratorium så er vårt største lager med diverse tilbehør og tekstiler.Og andre etasje er hovedproduksjonsavdelingen, hvor våre arbeidere tar seg av materialet vårt og pakker produktene sammen.

To praktiske leksjoner vi tok

IPå ettermiddagen tok vi 2 viktige kurs fra vår interne merchandising manager, Miao, og Emily vi nevnte ovenfor, som er den mest solgte manageren.

Tdet første kurset fra vår fantastiske søster, Miao, hun er sjefen for våre materialer og håndverk.Vårt firma kunne holde ulike klær håndverk.Miao delte mye om forskjellige typer håndverk og tiden de kan ta.Et av de mest populære håndverkene er 3D-preget nylig.

TDen andre leksjonen var Emily, som delte opplevelsen om første gang hun fikk en henvendelse og hvordan hun kommer overens med kunder.(de fleste av dem er fortsatt vår store kunde nå.).Det er ganske viktig å få besøket fra kundene våre ordentlig siden de velger oss.Også respekt og kommunikasjon.

WVi er dypt stolte av dem siden de jobbet hardt med alle detaljer nøye, noe som inspirerer oss mest.

Tre partnerskap vi besøkte

BForuten omvisningen inne på fabrikken vår, dro vi også til partnerskapets fabrikk og hadde lært mer om logohåndverk og trykking.

Than sjefen for fabrikken elsket å dele også, vi ble guidet til fabrikken hans for å se hvordan de fungerer og hva slags håndverk de eide.Vi kommer til trykking og logoer, han nølte knapt med å dele sine hundrevis av typer trykkhåndverk for oss.Om håndverk i klær, virket det som kunnskapen var uendelig og viktig.

We dro til en annen 2 fabrikk som også jobbet med oss, de gjorde broderi og manuell utskrift (manuell utskrift kan holde lengre tid siden materialet er spesielt og kan holde utskriften din i lengre tid.).Likevel, for å beskytte den kommersielle kontakten med klienten deres, har vi ikke lov til å ta bilder av dem.Men de var fortsatt villige til å dele sin kunnskap med oss, noe som opplyste oss mye.

Slutten av turen

Ffra mitt synspunkt var det en spesiell barnedag vi noen gang har hatt.

AFaktisk hadde lederne og ansatte vi kontaktet med, de fleste av dem hadde barn hjemme.Og de skulle ha lov til å ha en halv dag fri for å bo med barna sine.Men de valgte oss.Og jeg tror dette også er den beste gaven vi fikk denne dagen.

ITil gjengjeld tror jeg at vi også bør dele denne gaven til alle kundene som velger selskapet vårt, for å gi dem de beste produktene, tjenestene og respektene.

Et mellomspill vi fikk

Afaktisk mottok vi uventet en spesiell gave fra våre kunder----en haug med blomster fraApparelmark(et moteverksted med fokus på klesdesign og arbeider med miljøvennlig, teknisk bruk).Det var så hyggelig at alle våre medlemmer hadde spilt inn en takkevideo for dem.

 

de takkende følgerne fra apparelmark

Arabellas nye team her vil ikke slutte å lære, og gjør deg klar til å betjene deg som vi alltid gjør.

 

Kontakt oss hvis du vil vite mer.

www.arabellaclothing.com

info@arabellaclothing.com


Innleggstid: Jun-03-2023