NO rinci NO ayaan

Kaunggulan kami

  • Simkuring boga equipments paling canggih saperti di handap pikeun ngajamin kapasitas produksi jeung kualitas.
    1. mesin inspeksi lawon pikeun ngajamin kualitas bahan asup.
    2. lawon Pra-hargana murah mesin ngadalikeun élastisitas lawon sangkan ukuran pésta beuki standardized.
    3.Auto mesin motong ngadalikeun unggal panels motong anu baku jeung efisiensi stabil sarta ogé ningkatkeun.
    4. Otomatis Sistim nongkrong pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi.

  • Simkuring boga prosés pamariksaan produk lengkep, ti pamariksaan bahan, motong panels inspeksi, inspeksi produk semi-réngsé, inspeksi produk rengse pikeun mastikeun kualitas produk. Ku kituna kualitas nu bakal kontrol dina unggal panggung.

  • Simkuring boga Sunda kuat & Tim D ngawengku desainer, makers pola, makers sampel pikeun mantuan Anjeun ngembangkeun produk anyar.

  • Simkuring boga tim jualan kuat nyadiakeun Anjeun layanan pangalusna pikeun pesenan Anjeun. Aranjeunna profésional sarta sabar kalawan pangalaman euyeub.

Produk Artikel

TENTANG KAMI

Arabella dipaké pikeun janten bisnis kulawarga anu pabrik generasi. Dina 2014, tilu barudak lulugu urang ngarasa maranéhna bisa ngalakukeun hal anu leuwih bermakna sorangan, ngarah nyetél Arabella bade difokuskeun baju yoga jeung baju kabugaran.
Kalawan Integritas, Talagasari, sarta desain Inovatif, Arabella geus ngembangkeun tina tutuwuhan processing 1000-kuadrat-méteran leutik ka pabrik jeung hak-hak impor sarta ékspor bebas dina 5000-kuadrat-méteran dinten ieu. Arabella geus maksa dina nyungsi téhnologi anyar jeung lawon kinerja tinggi nyadiakeun produk pangalusna pikeun konsumén.