NO DETAIL NO SUKSES

Keunggulan Kami

  • Simkuring boga equipments paling canggih saperti handap pikeun ngajamin kapasitas produksi jeung kualitas.
    1. mesin inspeksi lawon pikeun ngajamin kualitas bahan asup.
    2. lawon Pra-shrinking mesin ngadalikeun élastisitas lawon sangkan ukuran pésta leuwih standar.
    3.Auto mesin motong ngadalikeun unggal panels motong anu baku kalawan stabil sarta ogé ngaronjatkeun efisiensi.
    4. Sistim gantung otomatis pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi.

  • Kami ngagaduhan prosés pamariksaan produk anu lengkep, ti pamariksaan bahan, pamariksaan panel motong, pamariksaan produk semi-réngsé, pamariksaan produk réngsé pikeun mastikeun kualitas produk.Ku kituna kualitas bakal kontrol dina unggal tahap.

  • Kami gaduh tim R&D anu kuat kalebet desainer, produsén pola, produsén sampel pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun produk anyar.

  • Kami gaduh tim penjualan anu kuat pikeun nyayogikeun jasa anu pangsaéna pikeun pesenan anjeun.Aranjeunna profésional sarta sabar kalawan pangalaman euyeub.

Produk Diulas

TENTANG KAMI

Arabella baheulana mangrupikeun bisnis kulawarga anu mangrupikeun pabrik generasi.Dina taun 2014, tilu barudak pupuhu ngarasa bisa ngalakukeun hal-hal anu leuwih bermakna ku sorangan, ku kituna maranéhanana nyetél Arabella pikeun fokus kana baju yoga jeung baju kabugaran.
Kalayan desain Integritas, Unity, sareng Inovatif, Arabella parantos ngembangkeun tina pabrik pangolahan 1000-méter pasagi leutik ka pabrik anu gaduh hak impor sareng ékspor mandiri dina 5000-méter pasagi ayeuna.Arabella parantos keukeuh milarian téknologi anyar sareng lawon kinerja anu luhur pikeun nyayogikeun produk anu pangsaéna pikeun konsumén.