ETA RÉPÉLÉN TEU KASUSAHAN

Kauntungan urang

  • Kami ngagaduhan peralatan anu paling maju sapertos dihandap pikeun ngajamin kapasitas produksi sareng kualitas.
    1. lawon inspeksi mesin pikeun ngajamin kualitas bahan asup.
    2. lawon Pra-shrinking mesin pikeun ngadalikeun élastisitas lawon pikeun nyieun ukuran pakean langkung standarisasi.
    3. Mesin motong otomatis pikeun ngendalikeun unggal panel motong standar sareng stabil ogé ningkatkeun épisiénsi.
    4. Sistem gantung otomatis pikeun ningkatkeun kapasitas produksi.

  • Kami gaduh prosés pamariksaan produk anu lengkep, tina pamariksaan bahan, pamariksaan panel motong, pamariksaan produk semi-réngsé, pamariksaan produk réngsé pikeun mastikeun kualitas produk. Sangkan kualitasna tiasa dikontrol dina unggal tahapan.

  • Kami gaduh tim R&D anu kuat kalebet desainer, pembuat pola, pembuat sampel pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun produk énggal.

  • Kami gaduh tim penjualan anu kuat pikeun nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun pesenan anjeun. Aranjeunna ahli sareng sabar kalayan pangalaman anu euyeub.

Produk unggulan

TENTANG KAMI

Arabella baheula janten bisnis kulawarga anu mangrupikeun pabrik generasi. Dina 2014, tilu barudak pupuhu ngaraos yén aranjeunna tiasa ngalakukeun hal-hal anu langkung bermakna nyalira, janten aranjeunna nyiapkeun Arabella kanggo museurkeun kana baju yoga sareng baju kabugaran.
Kalayan desain Integritas, Kesatuan, sareng Inovatif, Arabella parantos ngembangkeun ti pabrik pengolahan 1000 méter pasagi alit ka pabrik anu ngagaduhan impor sareng hak ékspor bebas dina 5000-square-meter ayeuna. Arabella parantos keukeuh mendakan téknologi anyar sareng lawon kinerja tinggi pikeun nyayogikeun produk anu pangsaéna pikeun konsumén.