JO DETAJE PA SUKSES

Avantazhet tona

 • Ne kemi pajisjet më të avancuara si më poshtë për të garantuar kapacitetin dhe cilësinë e prodhimit.
  1. Makinë e inspektimit të pëlhurës për të garantuar cilësinë e materialeve hyrëse.
  2. Makinë para-tkurrëse e pëlhurës për të kontrolluar elasticitetin e pëlhurës për ta bërë madhësinë e veshjes më të standardizuar.
  3. Makina prerëse automatike për të kontrolluar çdo panel prerës është standarde me stabile dhe gjithashtu përmirëson efikasitetin.
  4. Sistemi i varjes automatike për të përmirësuar kapacitetin e prodhimit.

 • Ne kemi një proces të plotë inspektimi të produktit, nga inspektimi i materialit, inspektimi i paneleve të prerjes, inspektimi i produktit gjysëm të gatshëm, inspektimi i produktit të përfunduar për të siguruar cilësinë e produktit.Kështu që cilësia do të jetë e kontrolluar në çdo fazë.

 • Ne kemi një ekip të fortë R&D që përfshin projektues, krijues modelesh, prodhues mostrash për t'ju ndihmuar të zhvilloni produkte të reja.

 • Ne kemi një ekip të fortë shitjesh për t'ju ofruar shërbimin më të mirë për porositë tuaja.Ata janë profesionistë dhe të durueshëm me përvojë të pasur.

Produktet e veçuara

PËR NE

Arabella dikur ishte një biznes familjar që ishte një fabrikë gjenerimi.Në vitin 2014, tre nga fëmijët e kryetarit menduan se mund të bënin gjëra më domethënëse vetë, kështu që ata krijuan Arabella për t'u fokusuar në rrobat e jogës dhe rrobat e fitnesit.
Me integritet, unitet dhe dizajne novatore, Arabella është zhvilluar nga një fabrikë e vogël përpunimi prej 1000 metrash katrorë në një fabrikë me të drejta të pavarura importi dhe eksporti në sipërfaqen e sotme prej 5000 metrash katrorë.Arabella ka insistuar në gjetjen e teknologjisë së re dhe pëlhurës me performancë të lartë për të ofruar produktet më të mira për klientët.