БЕЗ ДЕТАЛИ БЕЗ УСПЕХ

Нашите Предности

 • Имаме најнапредна опрема како подолу за да гарантираме производствен капацитет и квалитет.
  1. Машина за инспекција на ткаенини за да се гарантира квалитетот на дојдовните материјали.
  2. Машина за преднамалување на ткаенини за контрола на еластичноста на ткаенината за да се направи големината на облеката постандардизирана.
  3.Автоматската машина за сечење за контрола на секој панел за сечење е стандардна со стабилна и исто така подобрување на ефикасноста.
  4. Автоматско виси систем за подобрување на производниот капацитет.

 • Имаме целосен процес на инспекција на производот, од инспекција на материјалот, инспекција на панели за сечење, инспекција на полупроизводи, проверка на готовиот производ за да се обезбеди квалитет на производот.Така што квалитетот ќе биде контрола во секоја фаза.

 • Имаме силен тим за истражување и развој кој вклучува дизајнери, креатори на модели, производители на примероци за да ви помогнат да развиете нови производи.

 • Имаме силен тим за продажба за да ви обезбедиме најдобра услуга за вашите нарачки.Тие се професионални и трпеливи со богато искуство.

Избрани производи

ЗА НАС

Арабела порано беше семеен бизнис кој беше фабрика за производство.Во 2014 година, три од децата на претседавачот почувствуваа дека можат сами да прават позначајни работи, па ја основаа Арабела да се фокусира на облека за јога и фитнес облека.
Со интегритет, единство и иновативни дизајни, Арабела се разви од мала фабрика за преработка од 1000 квадратни метри во фабрика со независни права за увоз и извоз на денешните 5000 квадратни метри.Арабела инсистираше на изнаоѓање нова технологија и ткаенина со високи перформанси за да ги обезбеди најдобрите производи за клиентите.