TANPA DETALANGAN ORA SUKSES

Keuntungan Kita

  • Kita duwe peralatan sing paling canggih kaya ing ngisor iki kanggo njamin kapasitas lan kualitas produksi.
    1. Mesin inspeksi kain kanggo njamin kualitas bahan sing mlebu.
    2. Mesin Pra-shrinking kain kanggo ngontrol elastisitas kain supaya ukuran garmen luwih distandardisasi.
    3. Mesin pemotong otomatis kanggo ngontrol saben panel nglereni standar kanthi stabil lan uga nambah efisiensi.
    4. Sistem gantung otomatis kanggo nambah kapasitas produksi.

  • Kita duwe proses inspeksi produk lengkap, saka inspeksi materi, inspeksi panel pemotong, inspeksi produk setengah rampung, inspeksi produk rampung kanggo njamin kualitas produk. Supaya kualitas bakal dadi kontrol ing saben tahap.

  • Kita duwe tim R&D sing kuat kalebu desainer, produsen pola, produsen conto kanggo mbantu sampeyan ngembangake produk anyar.

  • Kita duwe tim sales sing kuwat kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo pesenan. Dheweke profesional lan sabar karo pengalaman sing sugih.

Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

Arabella biyen dadi bisnis kulawarga sing dadi pabrik generasi. Ing 2014, telu bocah ketua kasebut rumangsa bisa nindakake perkara sing luwih penting dhewe, mula dheweke nggawe Arabella supaya fokus karo klambi yoga lan klambi fitness.
Kanthi desain Integritas, Unity, lan Inovatif, Arabella wis ngembang saka pabrik pangolahan 1000 meter persegi cilik menyang pabrik kanthi hak impor lan ekspor independen sajrone 5000 meter persegi saiki. Arabella wis negesake golek teknologi anyar lan kain kinerja tinggi kanggo nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan.