NO DETAIL NO SUKSES

Kaluwihan Kita

  • Kita duwe peralatan paling canggih kaya ing ngisor iki kanggo njamin kapasitas lan kualitas produksi.
    1. Mesin inspeksi kain kanggo njamin kualitas bahan sing mlebu.
    2. Mesin Pre-shrinking kain kanggo ngontrol elastisitas kain kanggo nggawe ukuran sandhangan luwih standar.
    3. Mesin nglereni otomatis kanggo ngontrol saben panel pemotong standar kanthi stabil lan uga nambah efisiensi.
    4. Sistem gantung otomatis kanggo nambah kapasitas produksi.

  • Kita duwe proses inspeksi produk sing lengkap, saka inspeksi material, inspeksi panel pemotong, inspeksi produk setengah rampung, inspeksi produk rampung kanggo njamin kualitas produk.Supaya kualitas bakal dikontrol ing saben tahap.

  • Kita duwe tim R&D sing kuwat kalebu desainer, pembuat pola, produsen sampel kanggo mbantu sampeyan ngembangake produk anyar.

  • Kita duwe tim dodolan sing kuwat kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo pesenan sampeyan.Dheweke profesional lan sabar kanthi pengalaman sing sugih.

Produk Unggulan

BABAGAN AWAKE DHEWE

Arabella biyen dadi bisnis kulawarga sing dadi pabrik generasi.Ing taun 2014, telung anak ketua rumangsa bisa nindakake perkara sing luwih migunani kanthi mandiri, mula dheweke nggawe Arabella kanggo fokus ing sandhangan yoga lan sandhangan fitness.
Kanthi desain Integritas, Unity, lan Inovatif, Arabella wis berkembang saka pabrik pangolahan cilik 1000 meter persegi dadi pabrik sing duwe hak impor lan ekspor mandiri ing 5000 meter persegi saiki.Arabella wis meksa golek teknologi anyar lan kain kinerja dhuwur kanggo nyedhiyani produk paling apik kanggo pelanggan.