Ora ana DETAILS ora ana SUKSES

Kaluwihan kita

  • We kudu Alat paling majeng minangka ngisor iki kanggo njamin kapasitas produksi lan kualitas.
    1. mesin pengawasan kain kanggo njamin kualitas bahan mlebu.
    2. Kain Pre-shrinking mesin kanggo ngontrol kelenturan kain kanggo nggawe ukuran sandhangan liyane standarisasi.
    3.Auto mesin nglereni ngontrol saben Panel nglereni standar karo efficiency stabil lan uga nambah.
    4. otomatis sistem hanging kanggo nambah kapasitas produksi.

  • We kudu proses pengawasan produk lengkap, saka pengawasan materi, nglereni Panel pengawasan, pengawasan produk koma-rampung, pengawasan produk rampung kanggo mesthekake kualitas produk. Dadi sing kualitas bakal kontrol ing saben tataran.

  • We duwe R kuwat & tim D kalebu Desainer, produsen pola, produsen sampel kanggo mbantu berkembang produk anyar.

  • We duwe tim dodolan kuwat kanggo nyedhiyani sampeyan layanan paling apik kanggo pesenan Panjenengan. Padha profesional lan sabar karo pengalaman sugih.

Products Bintang

BABAGAN AWAKE DHEWE

Meritus Pelangi Beach digunakake kanggo dadi bisnis kulawarga sing ana pabrik generasi. Ing 2014, telung anak ketua kang felt padha bisa nindakake iku luwih migunani ing dhewe, supaya padha nyiyapake Meritus Pelangi Beach fokus sandhangan Yoga lan sandhangan fitness.
Kanthi Integritas, Unity, lan designs inovatif, Meritus Pelangi Beach wis dikembangaké saka tanduran Processing 1000-alun-meter cilik kanggo pabrik karo hak impor lan ekspor sawijining ing 5000-alun-meter dina. Meritus Pelangi Beach wis insisting ing nemokake teknologi anyar lan kain kinerja dhuwur kanggo nyedhiyani produk paling apik kanggo pelanggan.