ʻO ke ʻano o ka patchwork ma ka lole yoga

He mea maʻamau ke ʻano o ka patchwork i ka hoʻolālā lole.ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ua hoʻohana mua ʻia ke ʻano o ka patchwork i mau tausani mau makahiki i hala.ʻO nā mea hoʻolālā lole i hoʻohana i nā kiʻi patchwork i ka wā ma mua, aia ma kahi pae haʻahaʻa haʻahaʻa, no laila paʻakikī ke kūʻai ʻana i nā lole hou.Hiki iā lākou ke hoʻohana i nā lole like ʻole e hana i kahi ʻāpana lole.

 

Me ka hoʻomau mau ʻana o ke ʻano o ka patchwork, ʻo kēia ʻenehana he ākea ākea o nā noi kūpono i nā hana hoʻolālā ʻano hou, e like melole yogaua hoʻokipa ʻia a ʻike ʻia i kekahi ʻano.

 

Ke hoʻohālikelike ʻia me ka hoʻolālā lole maʻamau, he kūʻokoʻa ikaika ka hoʻolālā patchwork, a hiki i nā mea hoʻolālā ke hoʻolālā e like me kā lākou mau manaʻo nani.Hoʻokaʻawale nui ʻia ka hoʻolālā Patchwork i ʻekolu ʻano, ʻo ia hoʻi ke ʻano, ka lole a me ke kala.E nānā i kā lākou hoʻolālā ma kalole yoga.

 

I Hoʻolālākāhili

ʻO ke ʻano noʻeau o ka patchwork structural he manuahi i ke koho ʻana i nā lole a me nā kala.ʻO nā lole i hoʻolālā ʻia e kēia ʻano hana hoʻi he mau ʻano hoʻomohala like ʻole i ke ʻano, hiki ke hoʻomaopopo i nā poʻe i ka ʻokoʻa ʻike.

 

ʻAʻole hiki ke hōʻike ʻia ka hoʻolālā o nā laina splicing lole like ʻole ma nā laina maʻamau, akā ma nā laina dart maʻamau ʻole.Hiki i nā mea hoʻolālā ke hoʻohui i nāʻano likeʻole olole yogae koho i ke kūlana patchwork kūpono.

Leggings (4)

II Ka lole lole

I ka ʻoihana hoʻolālā hoʻolālā, he mea koʻikoʻi ka lole lole, ʻaʻole hiki ke hōʻike wale i ke ʻano holoʻokoʻa a me ke ʻano o ka lole, akā hiki ke hoʻopili i ke ʻano a me ke kala o ka lole.

 

I ke kaʻina hana hoʻolālā lole, he mea maʻamau ke koho ʻana i nā lole like ʻole e ʻike ai i ka hoʻolālā patchwork.Pākuʻi lole ma alole yogahe koho maikai no hoi.

Pāʻani pāʻani (8)

IIIkalakalakāhili

I ke kaʻina hana o ka hoʻolālā lole, hiki i ka hoʻohana kūpono ʻana o ka kala Mosaic ke lawe mai i kahi ʻike ʻike kūʻokoʻa, hiki ke loaʻa i nā poʻe kekahi ʻoluʻolu i ka psychology aesthetic.Ua wehe nā mea hoʻolālā i kahi ākea ākea no ka hoʻolālā lole ma o ka hoʻohana ʻana i ka patchwork lole.

Pāʻani pāʻani (29)

 

ʻO ka hoʻolālā Patchwork kahi ʻano hana kiʻi o ka hoʻolālā lole, ma ke ʻano he manaʻo hoʻolālā hou, ma ka hapa nui ma o ka hemahema o ke ʻano kuʻuna o ka lole, a ʻo ia i ka lole a me ka lole, ka waihoʻoluʻu a me nā mea ʻē aʻe kona mau hiʻohiʻona kūikawā, ka lole. piha i ka manaʻo ʻano a me ke ʻano, a ʻoi aku ka hiki ke hoʻokō i ka koi o ka nani kanaka hou.


Ka manawa hoʻouna: Sep-12-2020