Tala Pu'upu'u Fa'avaiaso a Arabella I le taimi o Tesema 4-Tes.9

talafou i vaiaso taitasi

Ie foliga mai o Santa o loʻo i luga o lona ala, e pei o aga, otootoga ma fuafuaga fou i le pisinisi lavalava taʻaloga.Uu lau kofe ma tilotilo i faʻamatalaga i vaiaso talu ai ma Arabella!

 

Ie & Tekinolosi

Avient Corporation (o le kamupani tekonolosi pito i luga o loʻo tuʻuina atu metotia ma mea faʻapitoa) na faʻasalalau i le Nov.28th e faapea o se lanu uliuli sili ona lata mai e mafai ona ofoina atu leo ​​sili ona malosi ma maualuga mo taavale, ofu ma meafale, o le a faʻaaogaina aloaia i la latou faʻasologa o oloa fou, Renol.O le lanu e fa'aalia ai ona aafiaga mata'ina i le uliuli ma se'i vagana ai, na fa'aitiitia ai le faiga ma le taimi o le valivali i 'oti ma le valiina o vulu.Pe a faatusatusa i le faiga masani o le vali, o lenei lanu e mafai ona faia le vulu e aveese vai, lea e maua ai se auala sili atu le siosiomaga e vali ai.

lanu-uliuli-lanu

Fiber&Vulu

 

On Nov.29th, o le taʻitaʻia o mea gafataulimaina & tekonolosi kamupani Avantium.NV faʻasalalau le galulue faʻatasi ma le PANGAIA, o se kamupani o loʻo taulaʻi i le tuʻuina atu o lavalava ma mea faʻapitoa i le siosiomaga ma fou.O le a faia e le PANGAIA le fa'atauga i le mea fou a le Avantium.NV e ta'ua o le PEF, lea e faia i le 100% polymer fa'avae i la'au, ona fa'aogaina lea i a latou fa'aputuga o lavalava fou.O lo'o manatu o le TFA e tele lona gafatia e suitulaga i filo PET.

PANGAIA

Trends&Catwalks

 

Ie foliga mai e le'o se ese lava le faiga fa'alelei a le paleti.Ina ua mae'a le tik tok aga: #balletcore na fa'atulaga se fa'atopetope i le fa'ai'uga o le 2022, na'o le toe fo'i mai e ola i vaega o alavai SS24 talu ai nei.O le tulaga tumau na faʻaalia pea i luga o le tele o mataʻitusi a tagata faʻailoga e pei o Marie Adam-Leenaerdt's "a aso malolo aoina", Hanako Maeda ma Tiler Peck's "Launchmetrics Spotlight" ma Alain Paul's "The Rite of Spring".

Fa'aaliga & Fa'aaliga

 

Te leai se masalosalo o le fa'aaliga lata mai ISPO Munich na pu'eina mata o le to'atele o tagata.I le aso 1 o Tesema, na fa'ato'a mae'a ai se fa'atalanoaga mo vaega o fa'amatalaga a le au fa'aaliga o le fa'aaliga.(Na faalauiloa foi e le au Arabella se api talaaga fou mo lenei faaaliga, siaki iinei)

IFai mai o le tulaga o lenei faaaliga na sili atu ona lelei nai lo le tausaga talu ai-e foliga mai ona o le iʻuga o faʻamaʻi.E 2400 le aofa'i o fa'aaliga na auai i le fa'aaliga ma 93% o tagata mai fafo.Faatasi ai ma nei mea, o la'ei i fafo ma mea faigaluega e mafai ona avea ma mea taua o lenei fa'aaliga.

Lanu

 

Tna fa'aalia e Pantone le lanu o le tausaga 2024 o le "Peach Fuzz" (13-1023) i le Dec.8th.Faʻamatalaina o se "agalelei mai le loto", o le Peach Fuzz e maua ai lagona o le agamalu, tausiga ma le fefaʻasoaaʻi.I le taimi lava e tasi, Pantone ua galulue faʻatasi ma le tele o ituaiga e suʻe i auala fou mo tagata faʻatau.

fuzz peach

Fa'ailoga

 

Dec.5th, o se tasi o taʻaloga taʻaloga lauiloa Puma faʻaalia le fuafuaga Re: Fiber o le a faʻaaogaina i le gaosiga o ofutino soka mo lana faasologa fou, tauvaga soka a le lalolagi UEFA ma Cupa Amerika.

Ru: O le alava o se tasi ituaiga o mea mata'utia e faia i palasitika toe fa'aaogaina.O le taimi nei ua faʻalauteleina punaoa mo le toe faʻaaogaina o mea, e le gata i palasitika, ae o loʻo i ai foi otaota fale gaosimea ma lavalava afifi.O lo'o fa'amoemoe le poloketi e 'ese'ese fa'apogai o alava toe fa'aaogaina i fale gaosi oloa.O lo'o fa'amoemoe le Puma o le a avea a latou mea mata'utia ma 100% polymers i le lumana'i.

toe-fibre-puma

Tua latalata mai lana logo tatagi o le Kerisimasi.O lea e pei o le aso malolo o Arabella-e mafai ona tatou maua se aso malolo tausamiga tautotogo e amata mai Ian.30-Feb.27, 2024. Faʻamolemole faʻafeiloaʻi lau fuafuaga ma e faʻafeiloaʻi pea oe e faʻafesoʻotaʻi atili i matou e uiga i lavalava.

 

Lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou i soʻo se taimi!

www.arabellaclothing.com

info@arabellaclothing.com


Taimi meli: Tes-13-2023